Publicat pe

Baietii sunt lasi

Laura Careafostcu: Un tip care le stie pe toate [haha] zicea ca atunci cand „acuzi” pe cineva trebuie sa argumentezi. Deci, o sa argumentez de ce cred eu si blonda de langa mine ca baietii sunt niste lasi. Bine, cica nu tre` sa generalizam, ii aud deja. Dar ii ignor de pe acum, sunt o rasa inferioara, Shut up, assholes, we can give birth. Asa, deci sa argumentam. Ati auzit , patit, bla bla, ca un tip sa se sature de tine [fara nici un motiv real, ei nu au asa ceva] si sa nu vina frumoas sa zica : „Ma despart de tine pentru ca nu mai am chef de tine!” Nuuooooo, ei incep sa se poarte ca niste jeguri ca sa te saturi tu si sa le dai papucii. De ce? Pentru ca nu vor sa`si asume. Da urat la urmatoarele fete pe lista lor de cuceriri [haha:|] . In plus, le place sa faca pe victimelel si sa zica ca fosta a fost o daia si o daia si ce cacat mai au ei la gura. M`am incins si mi se fumeaza tigara. ALina, ai legatura.
Aici Alina, am receptionat. Apai avand in vedere ca noua ni se scot mereu ochii cu fiecare cacat pe care il facem ( de exemplu cand iesim cu un amic) sau vorbim cu el, in ochii lor suntem tarfe. Ei sunt ” baieti” daca inseala, noi niste curve. Ei niciodata nu`si asuma vina si nu o recunosc nici in ruptul capului. Dupa ce te inseala vin la tine cu un jegos de: ” Imi pare rau, iarta`ma.” si s`a rezolvat tot, stergem cu buretele. Nu e chiar asa. Ei cand ies cu o prietena si noi le zicem ceva, se enevreaza si zic: ” E doar o prietena, esti nebuna?!” Nu suntem nebune, doar incercam sa va tratam cu aceeasi moneda, dar iti trebuie si putin creier ca sa iti dai seama de asta. Niciodata nu au tupeu sa`ti zica in fata ceva, doar cand te certi cu ei incep sa bage de la ei, sa intoarca si sa zica lucruriilor pe fata ( adica ce ii deranjeaza). Se lauda in fata amiciilor lor ce ne fac noua dar multe dintre povestirile lor sunt SF`uri.
Laura Careafostcu: Dar putem lasa la o parte abordarea aceasta simplista [dar reala] . Poate par frustrata, si poate un pic sunt, dar nu m`am frustrat singura nu? Ideea e ca testosteronul asta ii transforma in niste zombies. Ei nu pot sa abordeze lucrurile decat instinctual, la modul „cel mai puternic supravietuieste”. Ne vad nu rareori ca pe un fel de rivali in loc sa ne vada ca pe…jumatati. Nu`si asuma pentru ca ei nu au defecte si nu gresesc. Mna, tre` sa fii un pic constient de sine dar ei nu inteleg treaba asta. Sunt buni doar de „joaca” .Gata.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s